Last news in Fakti

9 Февруари, 2018 07:20 1 827 3

Бербатов най-накрая се отпуши в Индия

  • бербатов-
  • керала бластърс-
  • гол-
  • атлетико де колкота

Българският нападател вкара първия си гол за Керала Бластърс

Димитър Бербатов най-после реализира първото си попадение за Керала Бластърс в официален мач. 37-годишният българин откри головата си сметка в индийската Суперлига в седмата среща, в която взе участие. Бербатов и съотборниците му успяха да измъкнат 2:2 при гостуването на действащия шампион Атлетико де Колката, пише "Блиц".

Българинът отбеляза за 1:2 в 56-ата минута, засичайки топката от въздуха с десния крак и изпращайки я в долния десен ъгъл на стража на домакините.

Преди това Керала отново поведе, когато в 34-ата минута след центриране отляво Гудьон Балдвинсон засече с глава на втора греда, топката рикошира в играч на домакините и влезе в мрежата - 0:1.

В 38-ата Райън Тейлър бе точен за 1:1, а в 75-ата Атлетико де Колката стигна до точката. Том Торп се разписа с глава за 2:2.

Бербатов се завърна в стартовия състав на Керала, след като лекуваше контузия в последните седмици. Заради травмата Митко не игра близо месец, но днес успя да помогне на тима си при завръщането на терена. Треньорът Дейвид Джеймс заложи на българина от първата минута, като го замени в 80-ата.

Керала е пети в класирането с 21 точки, а Атлетико де Колката е осми с 13.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Материала

    7 9 Отговор
    Отпушил се е ама сега веднага ще се запуши и ще си спинка в къщи, той е дюстабан и не може да седи изправен, ще се усмихва на шезлонга край басейна
  • 2 радев

    0 0 Отговор
    КЕНИСКИТЕ БЕГАЧИ СА С ПЛОСКИ ХОДИЛА
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.