Last news in Fakti

10 Февруари, 2018 05:15 2 026 1

Феномена: Неймар ще е новият номер 1 във футбола

  • феномена-
  • роналдо-
  • неймар-
  • футбол

"До няколко години той ще задмине всички други", заяви Роналдо

Бразилската легенда Роналдо посочи сънародника си Неймар като следващата най-голяма звезда на световния футбол. Миналото лято бразилският нападател премина от Барселона в ПСЖ за рекордните в историята на футбола 222 милиона евро.

„Неймар е голям футболист, който след няколко години ще бъде №1 в света. Мадрид се нуждае от най-добрите”, сподели Феномена, засилвайки спекулациите за трансфер на Неймар в Реал, въпреки че от ПСЖ не спират да твърдят, че няма да се разделят със звездата си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Toielud

    6 0 Отговор
    Разбирам , че е бразилец но ако помисли реално,ще види ,че Меси има още поне 2 години футбол на топ ниво.Това значи че сега е на 26 и тепърва почва да се утвърждава като топ футболист.Елементарната логика подсказва ,че няма как за 4-5 години да навакса това ,което Роналдо и Меси правят от години.Просто трябваше да е малко по млад за да ги стигне или изпревари.А и нека не забравяме ,че той играе в слабо първенство където с този отбор на ПСЖ могат да мачкат всички.Единстеното ,което му помага е че собствениците наливат много пари във Френския футбол и затова го слагат в тройката на Франс футбол.Иначе няма кой знае какви успехи лично досега.