12 Февруари, 2018 13:02 1 392 2

Херо залага на защитата срещу Милан

  • херо-
  • милан-
  • лудогорец-
  • защита-
  • лига европа

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров готви дефанзивна тактика за двубоя с Милан от първия 1/16-финал за Лига Европа. Целта пред Херо ще е тимът му да вземе добър турнирен резултат, който да му остави шансове за реванша с италианския гранд. Лудогорец приема “росонерите” в четвъртък, пише "Тема Спорт".

Най-важната задача пред разградчани ще е да не допуснат гол в мрежата си. Те ще се стремят продължително да владеят топката, но да не се хвърлят в масирани атаки. По-скоро ще дебнат за контри, при които да използват бързината на фланговите си играчи. Димитров вече показа през есента, че отборът му може да е като хамелеон. В двубоите от груповата фаза на Лига Европа Херо използва няколко тактически схеми. Веднъж игра с трима централни защитници, а в повечето мачове излизаше на терена без чист нападател, а с “фалшива деветка”.

Най-големите притеснения на наставника са за това как ще се справи защитата в отсъствието на Натанаел. Бразилецът е наказан за първия двубой. В неговата зона се очаква да действа Лукас Саша. Универсалният футболист има официални мачове в дясната зона на отбраната, но по време на контролите бе налаган отляво.

И двата двубоя с миланския гранд ще пропусне Клаудиу Кешерю, който е лишен от състезателни права за две срещи в евротурнирите. Очаква се дебют да направи полският таран Якуб Шверчок. Централният нападател бе привлечен от Заглембе (Любин) (16 гола в 21 мача през есента), като за правата му бяха платени около 1 милион евро. Шверчок вкара 4 попадения в 4-те контроли в Турция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сенко

    0 0 Отговор
    А аз си мислех че чрез атака се вкарва гол.Явно не разбирам от футбол,но едно е сигурно Херо е поредният посредствен треньор.
  • 2 К.К.

    0 0 Отговор
    С неговите тактики за малко да не се класират, а сега може да ги провали още в първия мач.