Last news in Fakti

14 Февруари, 2018 01:00 2 426 1

Защо Меси и Роналдо не са приятели?

  • меси-
  • роналдо-
  • приятелство-
  • време-
  • барселона-
  • реал мадрид

Отговор на този въпрос даде аржентинецът

Лидерът на Барселона Лионел Меси заяви, че не вярва, че някога ще стане приятел със звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо. Аржентинецът и португалецът са неизменно на върха на световния футбол от 2008 година насам, като за период от 10 години и двамата спечелиха по 5 пъти "Златната топка", пише "Sportal".

Въпреки че представляват двата най-големи съперника в испанския футбол, наскоро Роналдо заяви, че вярва, че той и Меси могат да станат приятели, след като окачат бутонките. Пред списанието "Уърлд Сокър" обаче Меси изрази скептицизъм относно тази възможност.

"Не знам дали някога ще станем приятели. Приятелството се гради, когато прекарвате време заедно и се познавате добре. Ние нямаме такава връзка, тъй като се виждаме само по разни церемонии, когато е и единственото време, когато си говорим. Всичко е наред помежду ни, но нашите пътища в живота просто не се пресичат", каза Меси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 конкуренция

    14 1 Отговор
    А защо трява да са приятели ?