Last news in Fakti

14 Февруари, 2018 16:32 1 302 2

Белчев: Готови сме да станем шампиони

  • белчев-
  • цска-
  • шампион-
  • титла-
  • лудогорец-
  • левски-
  • подготовка

"Битката за титлата е между нас, Лудогорец и Левски", заяви треньорът на ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев изрази мнение, че неговите футболисти са готови да станат шампиони. Според специалиста постоянството може да се окаже ключов фактор за отбора му в битката за титлата. Той също така добави, че освен ЦСКА и Лудогорец, Левски също е в борбата за върха, пише "Блиц".

"Мисля, че на 90% сме готови за пролетния дял от шампионата. Предстои ни първи мач срещу сериозен противник. Не бива да подценяваме Верея, тъй като този отбор победи и Левски, и Лудогорец. Ако покажем истинските си възможности, ще спечелим".

Относно битката за върха, той сподели: "Първенството до края ще е интересно. Борбата ще е между Лудогорец, нас и Левски. Гледам нашия отбори и ми се иска да покажем постоянство. Мисля, че отборът е готов да стане шампион. Трябва обаче да покажем постоянство”, категоричен бе Стамен Белчев, след като получи приза за треньор на месец декември в традиционната анкета на Пресклуб „България”.

Специалистът изрази надежди, че скоро ще може да разчита на двамата португалци Укра и Рубен Пинто.

„Медицинският щаб и кондиционните треньори правят всичко възможно Укра да влезе в ритъм. Надявам се в най-скоро време да е готов на 100%. Рубен Пинто пък трябва да започне леки натоварвания. Освободих го за една седмица в Португалия. В неделя се прибира. Надяваме се до 20 дни да е добре”, сподели още треньорът на ЦСКА и добави, че селекцията в тима не е приключила.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чорбаря

    1 0 Отговор
    А Боби Михайлов кво мисли................хи-хи-хи.
  • 2 гларус

    0 0 Отговор
    Колкото Любчо- Супата ще стане президент , толкова и един световно непризнат отбор ще стане нещо повече от едно менте . Утре ще е цирка пълен като излязат резултатите от конгреса на БФС