Last news in Fakti

18 Февруари, 2018 16:55 1 745 1

Лудогорец се разправи със Славия

  • лудогорец-
  • славия-
  • кешерю-
  • анисе

Разградчани победиха с категоричното 4:1

Лудогорец победи Славия с 4:1 и отново излезе на първо място в класирането в Първа лига. Шампионите имат 51 точки, втори остава ЦСКА с 50, трети е Левски с 39, който от 17:30 часа приема Ботев Пловдив.

Два гола за Лудогорец реализира Клаудиу Кешерю, а по един добавиха Абел Анисе и Вандерсон. Стефан Велев изравни за Славия за 1:1 в 34-ата минута. Четири попадения паднаха в рамките на 14 минути през първото полувреме, пише "Блиц"

Двубоят започна много силно за Лудогорец и още до десетата минута топката намери два пъти гредите зад вратаря на Славия. В 20-ата секунда Вандерсон нацели гредата, а в 10-ата минута същото направи и Кешерю. В 16-ата минута обаче Димитър Димитров бе принуден да извърши смяна заради контузия на Лукас Саша. На негово място влезе Игор Пластун.

В 23-ата минута Кешерю вкара много хубав гол за 1:0, след като засече топката от въздуха с воле след подаване на Сисиньо. В 34-ата минута Славия изравни след попадение на Стефан Велев. Той напредна през центъра в половината на Лудогорец, стреля и след рикошет в тялото на Терзиев топката се озова във вратата на Броун. Не бе изтекла и минута и Лудогорец отново поведе. Този път Кампаняро стреля отдалеч, вратарят на Славия Стергиакис изби топката, но притичалият Кешерю без проблем реализира за 2:1.

До края на полувремето разградчани имаха време за още едно попадение. В 37-ата минута Абел Анисе се разписа след уникална асистенция на Кешерю. Румънецът скочи и във въздуха с пета изведе Анисе, който пое топката без да й позволи да падне на земята и с глава отбеляза за 3:1.

В 52-ата минута Вандерсон оформи и крайния резултат - 4:1.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гатузо

    0 1 Отговор
    Херо вьн.............