Last news in Fakti

22 Февруари, 2018 11:57 2 773 3

Фенка на Интер подкрепи Наполи (СНИМКИ)

  • интер-
  • трокиа-
  • наполи-
  • титла-
  • подкрепа-
  • фенка

Инес Трокиа иска да види как неаполитанците печелят Скудетото

Един от най-сексапилните италиански модели Инес Трокиа е сред най-големите привърженички на Интер. „Нерадзурите” са едва пети във временното класиране на Серия „А”, но тя има ясна идея кой ще спечели Скудетото и открито обяви, че ще стиска палци на актуалния лидер Наполи, съобщава Discoteche.it.

„Тази година за съжаление Интер има много малки шансове да спечели Скудетото, но съм сигурна, че ще играем отново в Шампионската лига през следващата година. Междувременно нашето първенство е на път да се превърне в едно от най-красивите. Историята се променя, тимът от моя град се бори срещу всички несправедливости. Шампионската титла трябва да бъде оцветена ако не в синьо-черно, поне в синьо. Хайде момчета”, написа Инес Трокиа под снимка в „Инстаграм”.

Секси фенката на „нерадзурите” предизвика истински фурор със снимките си за португалското издание на "Плейбой". Тя има доста успешна кариера и е позирала за някои от най-известните мъжки списания на планетата – Maxim, FHM, Esquire, GQ и Sports Illustrated, пише "Блиц".

What is love???

Публикация, споделена от Inès Trocchia ♡🦄🔵 (@inestrocchia) на Яну 27, 2018 в 9:34 PST

"Amati. Seriamente, smettila di cercare scuse per cui tu non sei abbastanza. TU SEI ABBASTANZA."

Публикация, споделена от Inès Trocchia ♡🦄🔵 (@inestrocchia) на Яну 3, 2018 в 3:49 PST


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Slavic Vibes

    1 3 Отговор
    Естествено няма да лъсне с интелект, ами с гърди се опитва да се докаже на света. А като я погледна в лицето, нещо гаг рефлекса ми се активира, идва ми да хълцам, и да повръщам в същото време.
  • 2 The TRAPPER

    2 1 Отговор
    А аз подкрепям въпросната фенка- с 2 ръце и 3 крака. Както и всички Българки които приличат на нея.
  • 3 шофьор

    0 0 Отговор
    Прилича на ново ФЕРАРИ