Last news in Fakti

22 Февруари, 2018 14:57 1 197 0

Тим от Серия Б с мераци към Тонев

  • тонев-
  • тернана-
  • кротоне-
  • интерес

Тернана проявява интерес към българското крило

Бившият отбор на Валери Божинов Тернана проявява интерес към българския национал Александър Тонев. Както е известно, бившият играч на ЦСКА е без отбор, след като прекрати договора си с елитния италиански Кротоне, припомня "Sportal".

Тонев е искан лично от новия наставник на втородивизионния тим Луиджи де Канио. Специалистът се ползва с много добро име на Апенините, особено във второто ниво на местния футбол и от днес е ангажиран да спаси от изпадане последния в класирането.

След като напусна Кротоне, към Тонев имаше интерес от редица първенства извън Апенините, но в крайна сметка до трансфер не се стигна. Така той може да се запъти към Серия „Б“ и Тернана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА