Last news in Fakti

23 Февруари, 2018 09:30 1 391 7

Лудогорец е аут от Лига Европа

  • лудогорец-
  • борини-
  • милан-
  • реванш-
  • лига европа

Милан спечели и втория мач

Лудогорец загуби с 0:1 като гост на Милан в реванш от елиминациите в 1/16-финалите на Лига Европа и отпада от борбата след 0:4 общ резултат. В първата среща италианците победиха с 3:0 и сега на свой терен заложиха на опита, като се възползваха от грешките на съперника.

Лудогорец бе по-активният отбор, особено през втората част, но трудно стигаше до чисти положения заради добре подредената италианска отбрана. В атака италианците залагаха на бързи контри, което им донесе успех, пише "Блиц".

Срещата започна добре за Лудогорец и разградчани се отчетоха с удари на Марселиньо, Швиерчок и Терзиев, но без опасност за Антонио Донарума. Домакините отвърнаха с удар на Андре Силва в 12-ата минута - първи точен в срещата. "Росонерите" успяха да се възползват от грешка в отбраната на Лудогорец и Борини откри резултата след контраатака, разписвайки се и във втория мач с българския шампион. Последваха динамични минути до края на полувремето, в които Марселиньо на два пъти и Вандерсон бяха близо до гола, а Кутроне и Борини също бяха замесени в опасности пред вратата на Броун.

През втората част разградчани заиграха по-активно, а двата тима си размениха по една добра възможност в рамките на минута, като Марселиньо и Кутроне се разминаха с топката в близост до вратата. Лудогорец можеше да стигне до равенство между 57-ата и 63-ата минута, когато удар на Швиерчок бе спасен по невероятен начин от Донарума, а след него Натанаел стреля неточно, след като преодоля няколко бранители на "росонерите". До края на срещата липсваха реални голови положения, с което Милан взе своето и продължава напред с общ резултат 4:0 от двата двубоя с Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо l-ви

    12 0 Отговор
    Лудогорец спешно се нуждае от нападател и треньор
  • 2 смок

    10 0 Отговор
    Херо си отива ...
  • 3 Slavic Vibes

    7 1 Отговор
    Херак, айде мойто момче, да тренираш Спартак Варна във Б-окръжна група сега ("Б" ОФГ). Айде, сладур.

    Коментиран от #4

  • 4 Иванчо l-ви

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Slavic Vibes":

    Аааа не го щем в Спартак Варна. Енгибаров ще свърши повече работа !!!

    Коментиран от #5

  • 5 Асковлията

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Иванчо l-ви":

    Бях на мача в Разград, и ми хареса как се опънаха на Милан. Малко късмет, и реален съдия, можеха да са ни от полза.Новият Швиерчок, е добър нападател , но треньорът е пълен неграмотник.
    Да не забравяме, че ЛУДОгоререц струва 30 милиона , а Милан 300 милона.

    Коментиран от #7

  • 6 Кумчо Вълчо

    3 0 Отговор
    " Лудогорец е аут от Лига Европа" Това беше ясно още след жребия, ако някой се с надявал на нещо по различно значи не чува петела.
  • 7 Ярослав Станчев

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Асковлията":

    Опънали се били Лудогорец.По-скоро Милан си ги опъна три пъти без много да се напъва.