Last news in Fakti

25 Февруари, 2018 15:14 1 630 0

Намери се кой да спре Байерн

  • байерн мюнхен-
  • херта-
  • бундеслига-
  • футбол-
  • берлин

Херта прекъсна победната серия на баварците

Намери се кой да спре Байерн - 1
Снимки: Xinhua/БТА

Херта направи нулево равенство като гост на Байерн в мач от 24 кръг на Бундеслигата. Така берлинчани спряха серията на баварците от десет поредни победи за първенство и общо 14 във всички турнири. Последното реми за гранда от Мюнхен също беше срещу „Старата дама“ — 2:2 в германската столица на 1 октомври.

Намери се кой да спре Байерн

Срещата започна с равен шанс за Байерн. Още в петата минута Роберт Левандовски отправи опасен удар с глава, но Руне Ярстейн спаси. В 18-ата минута полякът се озова сам срещу вратаря на Херта, но отново не успя да се разпише. В 37-ата Рибери опита далечен удар, но топката мина високо над вратата. В 56-ата минута Ярстейн отново спря удар на Левандовски към вратата си.

Равенството означава, че Байерн е на върха на класирането с 60 точки, на 20 пред Борусия (Дортмунд), който в понеделник приема Аугсбург. Херта е на 11-а позиция с 31 точки.

Намери се кой да спре Байерн


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА