Last news in Fakti

27 Февруари, 2018 05:15 2 011 2

Фернандо Торес остава в Атлетико Мадрид

  • гайтан-
  • атлетико мадрид-
  • симеоне-
  • торес

Николас Гайтан напуска "дюшекчиите"

Живата легенда на Атлетико Мадрид Фернандо Торес ще остане в тима. Той вече е съобщил решението си на своите съотборници и старши треньора Диего Симеоне, информира "Marca". 33-годишният Торес имаше изключително примамлива оферта от китайския Далиан Ифан, който му предлагаше по 15 млн. евро на сезон. Хлапето обаче е предпочел да остане на "Wanda Metropolitano".

Торес има 16 мача и 2 гола в Ла Лига от старта на кампанията. През лятото той можеше да продължи кариерата си в Мексико, но и тогава отхвърли предложението, пише "Sportal".

Не така стоят нещата с Николас Гайтан. Аржентинският национал не попада в плановете на Симеоне и ще подсили Далиан Ифан. Атлетико ще получи 18 млн. евро, а халфът ще подпише договор за 3 години.

Собственикът на Далиан Ифан притежава 15% от акциите на Атлетико и спонсорира новия стадион на "дюшекчиите".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aham

    0 0 Отговор
    16-2 хлапето от едно време не е голаджия. Сега пък е легенда?!!

    Коментиран от #2

  • 2 Фен

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Aham":

    Виж головете когато получи прякора си