26 Февруари, 2018 15:31 2 224 0

Юсейн Болт ще става футболист

  • болт-
  • футбол-
  • отбор-
  • договор-
  • борусия дортмунд

Ямаецът ще разкрие името на тима в следващите дни

Световният рекордьор в спринтовете на 100 и 200 метра Юсейн Болт разкри, че е дал съгласието си да подпише договор с футболен клуб, чието име ще обяви във вторник.

Осемкратният златен медалист от олимпиади прекрати кариерата си в леката атлетика и вече на няколко пъти коментира, че иска да се захване с футбол, пише "Блиц".

Както е известно, ямаецът е фен на Манчестър Юнайтед, а името му е свързвано с Борусия (Дортмунд) заради общия спонсор „Пума”. Той дори ще тренира с немския тим следващия месец, след като миналия го направи с Мамелъди Съндаунс в ЮАР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА