Last news in Fakti

1 Март, 2018 16:39 4 057 1

ЦСКА ще привлича известен играч

  • цска-
  • футболист-
  • титла-
  • шампионска лига-
  • трансфер

"Червените" ще купят звездата, ако станат шампиони

ЦСКА проявява интерес към много известен в Европа футболист, чието име засега се пази в тайна. Става въпрос за халф, който е в залеза на кариерата си и е носил екипите на два много популярни в чужбина клубове, пише "Блиц".

От Борисовата градина вече опипват почвата, но все още не са започнали конкретни преговори с играча. "Червените" ще се опитат да го привлекат само ако успеят да спечелят титлата и участват в квалификациите за Шампионската лига през есента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Червен цървул

    5 0 Отговор
    За играчи имат пари ,но за НАП ,играчи,треньори,мениджъри пари няма.абе каква е тая държава скапана.въртяха сухкаха асега и емблемата не си плащат.със две думи мафията от Микре продължава да работи .Нямаме ред и закони да гният във пандиза !