2 Март, 2018 09:57 2 254 0

Барселона с издънка в Ла Лига

  • барселона-
  • лас палмас-
  • меси-
  • преднина-
  • дузпа-
  • калери

Каталунците не успяха да победят Лас Палмас

Барселона се издъни в гостуването си на Лас Палмас. Двата тима завършиха наравно 1:1. Така преднината на каталунците, която изглеждаше комфортна, вече е само 5 точки пред втория Атлетико Мадрид. А именно дербито между Барса и Атлетико се задава след няколко дни – в неделя (4 март) на „Камп Ноу“.

Барса записа трето равенство в последните си 6 мача и то срещу непретенциозни съперници – Еспаньол, Хетафе и Лас Палмас, като пропиля 6 точки, а междувременно „дюшекчиите“ записаха серия от 6 поредни победи, пише "Блиц".

Лионел Меси изведе Барса напред в резултата. Той отбеляза изключително попадение от пряк свободен удар в 21-ата минута, след като насочи топката в горния десен ъгъл на вратата на домакините. Лас Палмас изравни в 48-ата минута от дузпа. Точен бе Джонатан Калери.

Барса започна добре срещата, но нещо в играта на Меси и компания не вървеше. Дори домакините от Лас Палмас създадоха повече опасни атаки пред вратата на Тер Щеген. Защитата на каталунците отново не бе на висота, особено Умтити действаше разколебано и допускаше доста грешки.

Треньорът на Барселона Ернесто Валверде заложи на Бускетс и Паулиньо в средата на терена, а по крилата на Алейш Видал и Иниеста. На върха на атаката действаха Меси и Суарес. През второто полувреме наставникът се опита да промени нещо с включването в игра на Коутиньо, Ракитич и Дембеле, но и те не помогнаха с нищо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА