3 Март, 2018 14:03 1 452 0

Рафаел Надал ще пропусне два големи турнира

  • надал-
  • турнири-
  • контузия-
  • тенис

Бившият номер едно се обърна към феновете си чрез социалните мрежи

Доскорошният водач в световната ранглиста по тенис Рафаел Надал използва профила си във Facebook, за да съобщи, че се отказва от участие в предстоящите турнири от серията "Мастърс" в Индиън Уелс и Маями. Причината е контузията в бедрото, която принуди 31-годишния испанец да пропусне и турнира в Акапулко, пише "Sportal".

"За съжаление контузията, която получих преди началото на турнира в Акапулко е на същото място, на което бе и травмата ми от Мелбърн. Аз няма да мога да играя на турнирите в Маями и Индиън Уелс, защото ще трябва да се възстановя", написа Надал в социалната мрежа.

"Бе наистина болезнено да откажа участие в Акапулко и е много трудно да пропусна турнирите в САЩ. Надявам се, че ще мога да участвам в тях през 2019 година", написа още носителят на 16 титли от “Големия шлем”.

Испанецът не е играл от четвъртфинала на Откритото първенство на Австралия, когато заради контузия се отказа в петия сет на мача си с хърватина Марин Чилич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА