Last news in Fakti

5 Март, 2018 16:30 4 963 4

Тревожна хипотеза: Астори може да е убит

  • давиде астори-
  • италия-
  • убийство-
  • удине-
  • футболист-
  • смърт-
  • национал-
  • аутопсия

Има версия, че може да става въпрос за непредумишлено убийство

Тревожна хипотеза: Астори може да е убит - 1
Снимка: Fiorentina

Прокуратурата в италианския град Удине започна криминално разследване за причините, довели до смъртта на 31-годишния футболист Давиде Астори. Смъртта на италианския национал и капитан на Фиорентина шокира Апенините.

Прокурорът Антонио Де Николо заяви пред Radio Rai, че се води криминално разследване по случая. По думите му това е нормална процедура. Службите искат да изяснят как толкова млад и физически здрав човек внезапно е починал. Бранителят беше намерен мъртъв в хотелската си стая. Починал е в съня си.

Първоначалната версия на властите е, че става въпрос за сърдечен удар. Въпреки това полиция е започнала разследване, за да установи дали няма друго замесено лице и дали всъщност не става въпрос за непредумишлено убийство. Криминалното разследване е започнато срещу неизвестен извършител.

Във вторник ще бъде извършена аутопсията на тялото на починалия футболист. Прокурорът потвърди пред агенция АНСА, че службите „имат задължение да установят дали смъртта на Астори е трагична смърт, или пък някой знае нещо по въпроса”. Думите му могат да бъдат тълкувани, че някой от медицинския щаб е имал информация за здравословен проблем, но не е предприел действия.

От Фиорентина потвърдиха, че аутопсията ще бъде извършена утре. Давиде Астори ще бъде погребан на 8 март в четвъртък в базиликата Санта Кроче във Флоренция. Междувременно медиите на Апенините съобщиха, че ръководството на „виолетовите” е направило страхотен жест към съпругата на Астори и неговата дъщеричка. Фиорентина дава пожизнен договор на Астори, парите от който ще отидат за семейството на починалия защитник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Azazel

    12 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Фиорентина дава пожизнен договор на Астори, парите от който ще отидат за семейството на починалия защитник.
    Пожизнен договор на умрял човек?... Я, помислете пак...

    Коментиран от #2

  • 2 като домакин

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Azazel":

    Плаща им се да пишат, не да мислят ...!
  • 3 656

    3 0 Отговор
    Договора не трябва ли да е посмъртен......пожизнен на умрял????
  • 4 Симеон

    4 0 Отговор
    Не е нито пожизнен нито посмъртен, а ще изплатят оставащата сума по договора му, който изтича тая година!