6 Март, 2018 18:50 3 626 0

Аутопсията показа: Сърцето на Астори е спряло

  • давиде астори-
  • аутопсия-
  • сърце-
  • футболист-
  • италия-
  • фиорентина-
  • смърт

Фиорентина извади от употреба номер 13

Аутопсията показа: Сърцето на Астори е спряло - 1
Снимка: Fiorentina

Аутопсията на починалия италиански футболист Давиде Астори показа, че сърдечен проблем е причина за смъртта, съобщиха медиите на Апенините. Такава беше и първоначалната версия. 31-годишният защитникът почина в съня си.

Астори е страдал от брадикардия, което е изразено в по-ниска сърдечна честота. По време на съня сърцето на защитника е започнало да бие по-слабо, докато накрая просто е спряло. Отхвърлена е версията за други причини или непредумишлено убийство.

Давиде Астори, който беше и италиански национал, ще бъде погребан в четвъртък в базиликата Санта Кроче във Флоренция. Очаква се хиляди фенове на футбола да си кажат последно сбогом със защитника на Фиорентина и италианския национален отбор.

Астори почина внезапно в съня си в хотела, в който бяха отседнали футболистите на Фиорентина в град Удине преди мача им срещу Удинезе. Бранителят започва кариерата си в юношеските формации на Милан. Дълги години играе за Каляри. Астори се присъедини към Фиорентина през 2016 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА