Last news in Fakti

7 Март, 2018 11:56 1 486 0

Алегри: Тотнъм е фаворит срещу нас

  • алегри-
  • тотнъм-
  • фаворит-
  • ювентус-
  • шампионска лига

"Напрежението е в техния лагер, а не в нашия", заяви треньорът на Ювентус

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри сподели, че напрежението ще е върху Тотнъм в реванша от осминафиналите на Шампионската лига. Първият мач в Торино завърши 2:2, а двата гола на чужд терен дават предимство на „шпорите” да се класират напред дори при равенства 0:0 и 1:1, припомня "Блиц".

„Разбира се, че предпочитаме да не се стига до продължения, защото нямаме достатъчно играчи на скамейката към този момент. Не знам как ще играе Тотнъм, но след случилото се в първия мач, напрежението ще е върху тях, защото те са фаворитите”, сподели Алегри на пресконференцията.

„Мачът с Тотнъм е като финал за нас. В първия мач допуснахме доста грешки и им предоставихме шансове. Трябва да направим колкото се може по-малко грешки и да не им дадем възможност да демонстрират качествата си. Игуаин и Дибала ще играят”, допълни италианският специалист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА