Last news in Fakti

10 Март, 2018 05:15 1 968 0

Бонучи: Играхме с голям страх

  • арсенал-
  • милан-
  • страх-
  • бонучи-
  • лига европа

"Не изглеждахме като отбор", заяви защитникът на Милан

Защитникът на Милан Леонардо Бонучи смята, че отборът му е бил твърде уплашен и нервен и направил твърде елементарни грешки в първата среща с Арсенал от осминафинала в Лига Европа. "Артилеристите" спечелиха с 2:0 на "Джузепе Меаца" и са в отлична позиция преди реванша.

"Действахме твърде уплашено и нервно през първото полувреме. Ще използваме този мач, за да натрупаме опит. Вторият мач ще бъде доста труден, но във футбола всичко може да се случи. Няма как да ни се размине, когато не се отбраняваме и не атакуваме като един отбор. Не успяхме да намерим правилната постройка. Арсенал движеше топката бързо. Ако в Лондон покажем нагласата от второто полувреме, имаме шанс.", заяви защитникът.

"Днес ни липсваше кураж и отговорност, както в задържането на топката, така и в спирането на съперниковите атаки. През второто полувреме стояхме по-добре, но допуснахме един шанс за Дани Уелбек след наша грешка. Трябваше по-добре да си подаваме и да контролираме мача. Направихме твърде много малки грешки и бяхме твърде нервни. През второто полувреме заиграхме по-смело. Точно това е нужно в подобни срещи. Допуснахме два предотвратими гола", смята Бонучи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА