9 Март, 2018 16:08 4 853 3

Намериха мъртъв олимпийски медалист

  • олимпийски медалист-
  • смърт-
  • сърце-
  • джун джае сун-
  • бадминтон

35-годишният Джун Джае Сун спечели бронз на двойките по бадминтон в Лондон

Бронзовият медалист на бадминтон при двойките от Лондон 2012 Джун Джае Сун почина внезапно на 35-годишна възраст, съобщава агенция „Йонхап“. Тази сутрин съпругата на Джун намерила мъртвото му тяло в дома им в Хвасон, който е на 70 км от Сеул. Причината за смъртта за момента не е известно, пише "Блиц".

От информацията на полицията става ясно, че през 2015 г. на Джун Джае Сун е диагностицирана сърдечна аритмия. Освен това той неколкократно се е оплаквал от болки в областта на сърцето.

На олимпийските игри в Лондон през 2012 година Джун играе на двойки заедно с Ли Йон Дае и двамата печелят бронзовите медали след успех над малайзийски дует. Освен това на двойки, кореецът има два сребърни (2007 и 2009) и един бронзов (2011) медали от световни първенства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патриот

    1 10 Отговор
    Може би е от удар. Не е искала да яде гъби.
    Лека и пръст!
    Какво обаче ни интересува смърта на крайно малко известна в България личност. Дали са я знаели и 10 човека в цяла България?

    Коментиран от #3

  • 2 Анти др о х пърди

    9 0 Отговор
    Патриот ти правиш ли разлика между мъж и жена
  • 3 Дикембе Мутомбо

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Патриот":

    Не си ли разбрал, че статии, в чието заглавие има "смърт", "мъртъв", "ужасяващо" и тем подобни са най-котирани по новините в днешно време?

    И като днес няма шок от България си внасят отвън. По-добре, отколкото да си измислят :)