22 Май, 2018 10:02 1 401 2

Любо Пенев искал власт като на Алекс Фъргюсън

  • пенев-
  • цска-
  • треньор-
  • балъков-
  • власт-
  • фъргюсън

Ел Голеадор отпада от сметките за треньор на ЦСКА

Любо Пенев няма шанс да получи пост в ЦСКА-София за новия сезон. Разговорите на ръководството на клуба с Ел Голеадор не са довели до договор. На Пенев е било предложено да бъде спортен директор, но неговото виждане било за пост като на Алекс Фъргюсън навремето в Манчестър Юнайтед. На този етап обаче клубът няма подобна визия за своята управленска структура, пише "Труд".

Фаворит за треньор на „червените“ е Красимир Балъков. Главният мениджър на Етър имаше снощи бараж с Дунав, с който остави родния си клуб в елита. Бала вече е работил с Гриша Ганчев в Литекс. Въпреки че не е играл за ЦСКА в официален мач, магическият халф никога не е криел своята привързаност към „червените“, с които има лагер преди да замине да играе в чужбина.

Окончателно решение по треньорския въпрос още няма. Гравитират и две имена на чужденци, чиито условия се обсъждат в офисите на „Българска армия“. Най-късно до края на месеца "армейците" ще обявят името на новия наставник.

Шансовете на Христо Янев, временния треньор, също остават. Той спечели трета поредна победа – 1:0 срещу Берое, но не е ясно дали ръководството ще му удължи контракта, който бе за месец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Понти

    2 1 Отговор
    Може чичовото, ама трябва да си като Съра - иначе духаш супата!
  • 2 ПЕЕВ

    1 1 Отговор
    ТОЯ Е ТОЛКОВА НАГЪЛ ЧЕ НИКЪДЕ НЯМА ДА ГО ВЗЕМАТ.