22 Май, 2018 11:32 852 0

Буфон решава за ПСЖ до една седмица

  • буфон-
  • решение-
  • псж-
  • ювентус

Легендата не е сигурен дали иска да облече екипа на парижани

Легендарният вратар Джанлуиджи Буфон разкри, че все още не е взел окончателно решение по предложението на Пари Сен Жермен да продължи кариерата си във френската столица.

Буфон се оттегли от Ювентус след 17 години в торинския гранд в събота, а новините около бъдещето му в последните дни идваха една след друга. Според предпоследната информация той се е бил договорил вече с ПСЖ и се очакваше официалната информация да бъде обявена още в сряда, 23 май.

"Ще ми трябва поне седмица, за да се успокоя и да дойда на себе си след напускането на Ювентус. Аз съм на 40, минало ми е времето да взимам спонтанни и необмислени решения. Трябва внимателно да анализирам ситуацията, защото изборът не е лесен", коментира Буфон пред Скай Спорт Италия преди бенефиса на Андреа Пирло в Милано.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА