23 Май, 2018 12:16 794 2

„Левски Лукойл“ излезе с декларация срещу съдиите

  • баскетбол-
  • левски лукойл-
  • съдии
„Левски Лукойл“ излезе с декларация срещу съдиите - 1
Снимка: БТА

Ръководството на баскетболния „Левски Лукойл“ излезе с позиция срещу съдиите на вчерашния първи двубой от финала на родното първенство. "Сините" загубиха с 69:71, а след срещата треньорът Константин Папазов се оплака от реферите.

Ето позицията на „Левски Лукойл“:

Ръководството на БК Левски Лукойл изразява огорчение и разочарование от поведението на съдийския състав, който неколкократно излезе с коренно различни решения в еднакви ситуации и в крайна сметка повлия на резултата в приключилия първи мач от финалната серия за титлата в българския баскетболен шампионат.

Поздравяваме отбора на Балкан за сърцатата игра и отчитаме слабостите в нашата, но не можем да подминем факта, че нашият отбор бе незаслужено ощетен от реферите.

В течение на цялото първенство, многократно треньори и президенти на клубове-наши противници си позволяваха преди, по време и след срещи с нашия клуб да отправят безпочвени обвинения към реферите в тенденциозно съдийство.

Изглежда страхът от нови такива обвинения вчера се оказа по-силен от стремежа към справедливо и коректно водене на мача. Призоваваме съдийската колегия на БФБ да не се поддава на натиск и да остави битката за титлата в българския баскетболен шампионат да се решава на терена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 antropos

    3 0 Отговор
    Тези много бързо забравиха подпирането в последния мач на "Левски" срещу Рилецо. Тити щом плаче, значи всичко е наред! :-
  • 2 кобрети

    3 0 Отговор
    На тоя лигльо все съдиите му виновни...Не зная как Вальо Златев му се върза на акъла....