Last news in Fakti

26 Май, 2018 20:21 3 411 3

Шефът на Царско село с позорен СМС до ръководител на Локо (София)

  • първа лига-
  • съобщение-
  • стойне манолов-
  • царско село-
  • футболен отбор-
  • вицепрезидент-
  • локомотив (софия)-
  • валентин николов

Има господ, червени боклуци. А сега какво ви чака... написал Стойне Манолов

Вицепрезидентът на Локомотив (София) Валентин Николов беше крайно разочарован от загубата на Локомотив (София) в баража за влизане в Първа лига. "Железничарите" отстъпиха след изпълнение на дузпи от Витоша (Бистрица), след като тимът на Костадин Ангелов изравни за 2:2 в 123-ата минута на второто продължение.

Шефът на "червено-черните" обаче е в шок от смс получен от собственика на Царско село Стойне Манолов веднага след края на баража.

"Има господ червени боклуци. А сега какво ви чака…", гласи съобщението изпратено от Стойне Манолов. Както е известно, и Царско село загуби ден по-рано от Дунав (Русе) с 1:2 бараж и също остана във Втора лига.

"Направо съм в шок от съобщението, получено от собственика на Царско село. Не му отива нито на годините, нито на положението. Този човек развива социален феномен, има школа и множество деца. Как ще се почувства, когато утре децата прочетат какъв смс ми прати. Аз бих се срамувал изключително много. Ние възпитаваме децата на любов, а не на война. Футболът е уникален феномен, но това поведение е недопустимо. Съжалявам този човек, който има много възможности, но явно е много дребен човек и дребна душица. Жалко за него.

На 7 май, когато играхме срещу Царско село на техния стадион и победихме с 2:1, преди срещата му подадох ръка, за да му пожелая успех, тъй като това е преди всичко спорт и съперничество на терена, но получих отказ и цитат:"Бегай оттук". Тъжно, но това е самата истина. Повярвайте ми пред него се чувствам като милионер, но не от финансова гледна точка, защото не всичко е пари", сподели Николов пред Sportal.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антрашпиц

    28 0 Отговор
    Абеее,ти може и да се чувстваш класи над него, но той как по-точно да го разбере като е задръстен??!Явно не притежава спортсменство..интелект също ..толерантност и уважение към противника..и кво притежава..ПРОСТОТИЯ!!!!
  • 2 Къртев 🐓

    5 1 Отговор
    В България, богатите хора се мислят т.е. не мислят, а се самопровъзгласяват за някакви божества (видите ли щото съм богат ми се кланяйте). Е да де ама, как да стане, като не искам?
  • 3 FMC

    2 5 Отговор
    Хаха, присмял се софийски боклук на друг софийски боклук. Айде бегайте шопи от първа лига! Достатъчно ви търпим там.