26 Май, 2018 21:10 3 502 5

Скандал с плакат в баскетбола

  • баскетбол-
  • левски-
  • балкан

Каквото повикало, такова се обадило!

Скандал с плакат в баскетбола - 1

Наказват „Левски“ „за ненормална обстановка на терена и извън него”. Това пишат в профила си във „Фейсбук“ от Националния клуб на привържениците на Левски София (НКП)

А нормална ли е ТАЗИ обстановка на терена и извън него на полуфинала за Купата?! (ВИЖ ВИДЕО ТУК!)

Наказаха ли „невинните” селяни на „Балкан” за гнусните обиди и нахлуванията на терена??? Не!!! Изобщо някога Федерацията осмелявала ли се е да накаже ботевградската агитка за нещо??? Сто пъти НЕ!!!

На ТЯХ им позволяват ВСИЧКО – да изскачат на терена, селския им кмет да се разправя с реферите, да псуват на майка Светинята Левски! А да напомняме ли, че в Ботевград преди години имаше БИЛБОРДОВЕ С ПСУВНИ срещу Тити!?

Ние сме „Левски“ и не оставяме обида ненаказана! Каквото повикало, такова се обадило!

„Левски“ завинаги!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванов

    18 6 Отговор
    Не подкрепям отбора на Уевски, но това е пълно безобразие и абсолютна простотия. Тези от Балкан надминаха бай си Ганя!

    Коментиран от #3

  • 2 Буро

    8 7 Отговор
    Спокойно! Така каталунците се рисуват зад испанците. Нищо ново. Магаре оножда говедо.
  • 3 Кълвач

    12 4 Отговор

    До коментар #1 от "Иванов":

    Не съм съгласен! Уески са отбора на журналяйките! Не може да станеш дръжка на микрофон , без да си от лафка. Затова пискат, най силно, когато ги обиждат! Иначе са си същите боклуци, още повече, че сичкото уески, са си селяндури от северозапада+граовски шопи.
  • 4 mediator37

    3 2 Отговор
    Цесекар съм, но тази година срещу Славия на финала наистина ми стана мъчно за тях. Поредната калъфка и то незаслужена и то с главното участие при дузпите на бившия им вратар, играещ на страната на противника. Господ ги наказва много напоследък.
  • 5 синя трева

    1 2 Отговор
    Тука замириса на пача чорба с много чесън!