28 Май, 2018 17:01 999 0

Делио Роси иска да задържи Антонио Вутов

  • удинезе-
  • вутов-
  • роси-
  • преговори-
  • левски

"Сините" започват преговори с Удинезе

Ръководството на Левски започна преговори с италианския Удинезе за Антонио Вутов. През миналия сезон офанзивният халф игра на “Герена” като преотстъпен от тима от "Фриули". Делио Роси обаче иска да запази целия състав за новия сезон и държи 21-годишният играч да остане.

Антонио записа участие в общо 33 мача през сезона във всички турнири, в които реализира три гола. Той бе на терена в 26 шампионатни двубоя, в които се разписа два пъти. Вкара и веднъж в пет срещи за Купата на България. Според мениджърите на Вутов разговорите няма да бъдат леки, защото са между три страни, пише "Тема спорт". Ако "сините" обаче са настоятелни, то те ще приключат с успех.

Удинезе завърши на 14-ото място в изминалото първенство. Тимът от Серия "А" вече четири пъти е преотстъпвал Антонио. Италианците закупиха младока от Левски в началото на 2014 година. След това той игра в примаверата, но така и не записа официален мач в Серия "А". Вутов бе пращан последователно в Козенца, Лече и Ботев (Пловдив). През 2017-а той спечели Купата на България с "канарчетата", преди да се завърне на “Герена”.

Днес “сините” ще направят и финален опит да убедят Роман Прохазка да преподпише. Ако не успеят, словакът ще продължи кариерата си най-вероятно във Виктория (Пилзен). Васил Панайотов още няма оферта да остане на "Герена".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА