Last news in Fakti

31 Май, 2018 10:03 897 2

Русия не впечатли преди Световното първенство

  • русия-
  • световно първенство-
  • австрия-
  • контрола-
  • форма

"Сборная" изигра слаб мач и загуби от Австрия в контрола

Русия загуби от Австрия с 0:1 в предпоследната си контрола преди старта на Мондиал 2018, на който страната е домакин. Тимът на Станислав Черчесов изигра много слаб мач в Инсбрук и не отправи нито един точен удар към вратата на съперника. Домакините стигнаха до успеха с гол на Александро Шопф в 28-ата минута, но направиха и няколко сериозни пропуска, а Игор Акинфеев беше най-добрият футболист на Сборная.

Единствената положителна новина за руснаците от двубоя е свързана с ветерана Сергей Игнашевич. Защитникът на ЦСКА (Москва) се съгласи да се завърне в тима за световното първенство, а днес подобри рекорда на легендата Лев Яшин за най-възрастен футболист в историята на националния отбор. Яшин записа последния си мач за СССР на 37 години и 267 дни, а Игнашевич, който дебютира за Русия през 2002 година, е точно на 38 години и 320 дни, пише "Sportal".

Отборът на Черчесов вече няма победа в 6 поредни мача, а последните три загуби. За последно Сборная постигна победа през октомври миналата година срещу Южна Корея (2:1). През 2018-а руснаците отбелязаха само един гол в двубоите с Бразилия, Франция и Австрия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    4 1 Отговор
    Още в групите ще има бай бай, дасвиданя, алибидерчи, алоха
  • 2 Реалист

    2 0 Отговор
    Абе със сигурност съдиите ще ги бутат за да има публика по трибуните. Иначе ФИФА че изгуби бая пари.

    А и като знаем колко са откачени на тема "успехи в спорта" всички империи, няма да се учудя и да ползват отново допинг... Както китайците на олимпиадата в Пекин.