1 Юни, 2018 11:05 1 199 0

Живко Миланов пред завръщане в Левски

  • миланов-
  • левски-
  • апоел никозия-
  • завръщане

АПОЕЛ Никозия се разделя с защитника

Живко Миланов може да се завърне на “Герена”, твърди „Меридиан Мач“. Юношата на “сините” остана без отбор, след като АПОЕЛ (Никозия) обяви, че ще се раздели с него през лятото.

Защитникът отиде в Кипър именно от Левски, след като изигра някои много силни мачове за „сините“ през есента на 2015 г.. С АПОЕЛ пък Живко стана три пъти шампион на страната, но се контузи тежко и след това така и не успя да се възстанови, като не е играл от октомври миналата година.

Все още не е ясно кога той ще е готов за игра, но от Левски обмислят вариант да му предложат да облече отново синята фланелка. Според запознати, подобно е и желанието на 34-годишния играч.

Шанс за завръщане на “Герена” има и за друг бивш юноша на “сините” - Николай Михайлов. Той също играе в Кипър - за Омония (Никозия).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА