1 Юни, 2018 14:01 6 702 3

Стана ясно защо Зидан напусна Реал Мадрид

  • зидан-
  • трансфери-
  • перес-
  • роналдо-
  • бейл-
  • напускане-
  • реал мадрид

Французинът не се разбирал с президента Флорентино Перес

Популярното испанско издание „Ас“ обяви причините, поради които Зинедин Зидан напусна треньорския пост на Реал (Мадрид). Французинът си е тръгнал заради обстановката в отбора и неразбирателство с Флорентино Перес относно бъдещите планове.

Зидан е бил обезпокоен от липсата на яснота за бъдещето на Кристиано Роналдо и Гарет Бейл на „Сантяго Бернабеу“. Освен това Зизу недоволствал от трансферните планове на Флорентино Перес, който не се съобразявал с мнението на треньора.

Перес искал да привлече вратаря на Атлетик (Билбао) Кепа Арисабалага, тарана на Байерн Роберт Левандовски и звездата на ПСЖ Неймар. Зидан настоявал да продължи да работи с Кейлор Навас, Карим Бензема и Кристиано Роналдо.

Французинът недоволствал и от липсата на подкрепа от страна на ръководството през сезона, когато отборът изпитваше трудности в шампионата. За Зидан било ясно, че бъдещето му зависи само от представянето на Реал (Мадрид) в Шампионската лига, пише "Блиц".

Както е известно, Зинедин Зидан вчера обяви изненадващо, че напуска като треньор на „белия балет“. На пресконференцията той заяви, че за да продължи с победите през следващия сезон, отборът се нуждае от промяна. Под негово ръководство Реал (Мадрид) спечели Шампионската лига в три поредни години и общо девет трофея за две години и четири месеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Почти

    3 1 Отговор
    Почти като Левски и ЦСКА
  • 2 Сиромах

    2 1 Отговор
    Покъртително .
  • 3 Clough and Taylor

    3 0 Отговор
    ЗиЗу изпуска съблекалнята. Гарет Бейл и Роналдо почнаха с критики, заплахи за напускане и като цяло неща които не се казват при пълен контрол от треньора. Сега е момента, иначе пълзящия саботаж, вече започнат с третото място в Испания, ще продължи. Интересно как Венгер ще работи в Реал като е свикнал всичко, от тренировките до трансферната политика, да зависи от него. Никой няма да му даде толкова власт в Реал. Не е лесно между чука и наковалнята.