Last news in Fakti

2 Юни, 2018 16:00 1 753 0

Убиха футболист от ревност

  • колумбия-
  • убийство-
  • ревност-
  • пеняранда-
  • смърт

Мъж се появил на парти на футболисти, извадил пистолет и започнал да стреля

24-годишният колумбийски футболист Алехандро Пеняранда е бил убит с огнестрелно оръжие от ревнив съперник. Инцидентът е станал в дома на друг футболист в Кали, където се били събрали доста играчи на парти. На купона се появил въпросният мъж, който дошъл да търси жена.

След като тя не излязла, той прескочил стената на двора и започнал да стреля, като убил Паняранда и ранил друг от присъстващите - съотборника му Хейсен Искиердо. В крайна сметка се оказало, че търсената жена изобщо не присъствала на партито.

Полицията смята, че става въпрос за престъпление от страст. Убитият е започнал кариерата си в Атлетико Насионал, преминава през Америка Кали, а за последно е бил отдаден под наем в Кортулуа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА