Last news in Fakti

4 Юни, 2018 01:00 1 474 0

Реал Мадрид се отказа от Почетино

  • почетино-
  • реал мадрид-
  • отказване-
  • треньор-
  • тотнъм

Уговарянето на аржентинеца би отнело много време на гранда

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино няма да е заместникът на Зинедин Зидан в Реал Мадрид, съобщи Sky Sports. В дните след изненадващата оставка на французина, извел кралския клуб до три поредни триумфа в Шампионската лига, се смяташе, че фаворит за овакантения пост е именно Почетино. На “Сантиаго Бернабеу” обаче са се отказали от идеята да привлекат аржентинеца, защото се опасяват, че евентуални преговори биха отнели много време.

По-рано днес “Marca” написа, че представители на Реал вече са влезли в контакт с Почетино чрез негов приятел, който го представлява като личен агент. Двете страни се били разбрали 46-годишният специалист да даде своя отговор дали иска да води “белия балет” в срок от 5 дни.

В същото време Почетино заяви, че се чувства щастлив в Тотнъм и би било неуважително спрямо клуба и президента Даниел Леви да форсира напускането си. Той също така отрече информациите, че в договора му има клауза, която му позволява да напусне в случай, че получи оферта от Реал Мадрид или Пари Сен Жермен.

Към днешна дата сред треньорите, измежду които ще бъде избран новият наставник на европейския клубен шампион, са Арсен Венгер, Антонио Конте и Гути.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА