4 Юни, 2018 11:25 783 2

Русия не ни позволи да вземем дори гейм

  • волейбол-
  • национален отбор-
  • русия-
  • лига на нациите-
  • българия

"Сборная" срази България с 3:0 за Купата на нациите

Националният отбор на България загуби от Русия с 0:3 (17:23, 15:25, 21:25) в мач от турнира в София в новата Лига на нациите. Това бе трето поредно и общо четвърто поражение за нашите от началото на надпреварата.

"Арена Армеец" и този път не се напълни до краен предел, присъстваха около 5500-6000 зрители. Нашите загубиха и трите си двубоя в София - 2:3 от Сърбия, тежко с 0:3 от Австралия и със същия резултат от Русия.

В часовете преди мача дойде и неприятната новина, че националите няма да разчитат на един от лидерите - Георги Братоев. Той получи контузия срещу Австралия и по предварителни прогнози ще отсъства около месец и половина.

Егор Клюка стана най-резултатен с 16 точки, Дмитрий Мусерски прибави 13. За България Николай Учиков завърши с 10 точки, пише "Блиц".

След трите поредни поражения България отиде на 10-о място с актив от 2 победи и 4 поражения. Русия заема 4-ото място с 4 успеха и 2 загуби. Лидер е Полша, който загуби само веднъж в досегашните си 6 двубоя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българина

    2 1 Отговор
    Мислехме си че ще ни пусне за сметканче няма да има български поток а турски, щото бб така се бил разбрал, е стана ясно че за пореден път той не се разбира с никой освен с цру, сиреч началниците
  • 2 Гост

    1 0 Отговор
    Данчо Лазаров да си ходи!!!!!!!!!!