4 Юни, 2018 13:58 2 311 0

Футболна съпруга дразни феновете на Интер

  • нара-
  • икарди-
  • трансфер-
  • интер-
  • ювентус-
  • фенове

Половинката на Икарди - Уанда Нара, качи зебра в социалните мрежи и тифозите скочиха

Във време на силно развити социални мрежи и наближаващ трансферен прозорец всяко едно минимално действие може да накара уеб мрежата да изригне. Това се случи и при една публикация на Уанда Нара в официалния й профил в Instagram по-рано днес. Съпругата и агент на Мауро Икарди често опъва нервите на привържениците на Интер, а и не само, с публикации в социалните мрежи. Дни след слуха, че Икарди може да облече фланелката на кръвния враг Ювентус, Госпожа Икарди жегна феновете на "нерадзурите" със снимка на зебра, заснета по време на почивката на младото семейство, пише "Sportal".

Легендарният символ на "бианконерите" предизвика серия от негативни коментари от страна на привържениците на Интер. Разбира се, всеки може да интерпретира тази снимка по свой начин. От подигравка към феновете на Ювентус до леко загатване относно бъдещето на Мауро Икарди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА