6 Юни, 2018 16:33 982 4

Спас Русев търси нападател за Левски

  • левски-
  • нападател-
  • русев-
  • трансфер

Собственикът на Левски Спас Русев се е заел с привличането на класен атакуващ футболист. Става въпрос за нападател, за когото „сините“ ще извадят трансферна сума, пише „Тема спорт“.

Преговорите обаче са забавени малко, тъй като босът в момента е в САЩ. След неговото завръщане у нас се очаква да има развръзка по сделката. Русев, който движи селекцията на Левски, вече успя да финализира два трансфера. Той задържа за постоянно игралите на "Герена" под наем Холмар Ейолфсон и Кали Тиам.

Освен с нападател, Левски трябва да се подсили по време на лятната пауза с вратар и бек. За играч под рамката се оглеждат няколко хървати, които са били предложени на клуба.

В полезрението на тима от "Герена" е и молдовският национал Раду Гинсар, който през изминалата кампания е играл в израелския Апоел (Хайфа). Той може да действа като втори нападател и дясно крило. В момента е свободен агент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антрашпиц

    1 2 Отговор
    Спасе,вземи Божинов и Уевски е готов за европохода...И даже и ГМОто ще уплашите с тоя класен футболяга.
  • 2 Бесен Язовец

    2 1 Отговор
    От волейболния да си вземат едно либеро за халф а от баскетболния един цен.нападател
  • 3 Мире

    1 0 Отговор
    В америка а търси класен нападател?!Сигурно го търси в OLX.
  • 4 Маркс

    1 0 Отговор
    Боко в момента е без отбор, може да го вземеш на далавера. Много е класен.