6 Юни, 2018 17:30 2 640 1

Моуриньо даде прогнозата си за Световното

  • моуриньо-
  • световно първенство-
  • групи-
  • прогноза

Ето как ще завършат групите според Специалния

Моуриньо даде прогнозата си за Световното - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо даде своите прогнози за мачовете от груповата фаза на Мондиал 2018, който започва на 14 юни в Русия. Специалния счита, че Аржентина и Нигерия ще продължат напред от Група D, а домакините от Русия ще заемат второто място в Група А.

"В Група D първо място ще заеме Лионел Меси и Аржентина. Второто място. . . Много сложен избор, но мисля, че това ще бъде Нигерия", каза Моуриньо пред RT.

"Мисля, че Русия ще преодолее Група А, заемайки второ място. Решаващ мач за това ще бъде срещата между домакините и Египет. Първото място в групата ще бъде за Уругвай", добави португалецът.

Според Моуриньо Испания ще спечели Група В, а на второ място ще остане неговата родина Португалия. Франция ще победи "без проблем" в Група С, а Австралия ще спечели битката за втората позиция. Бразилия и Швейцария ще продължат от Група Е, а Германия и Мексико ще излязат от Група F.

В Група G Англия ще оглави класирането, следвана от Белгия. Интересна е прогнозата на Моу за Група Н, която според него ще бъде спечелена от Сенегал, а на второ място ще завърши Полша.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чакмаков

    2 0 Отговор
    ей много рязано това първенство брей