Last news in Fakti

8 Юни, 2018 11:56 1 009 0

Португалия размаза Алжир преди Световното

  • португалия-
  • роналдо-
  • алжир-
  • контрола-
  • световно първенство

Европейският шампион победи с 3:0

Португалия размаза Алжир преди Световното - 1
Снимка: БТА/АР

Европейският шампион Португалия разби Алжир с 3:0 в контрола, която се игра в Лисабон и бе последна за домакините преди участието им на световното първенство в Русия от 14 юни до 15 юли.

Голямата звезда на „мореплавателите“ Кристиано Роналдо започна като титуляр, но не успя да се разпише във вратата на „пустинните лисици“ и бе заменен в 74-ата минута от Андре Силва.

Халфът на Валенсия Гонсало Гуедеш вкара два гола след подавания на Бернардо Силва и Рафаел Герейро, а Роналдо асистира на Бруно Фернандеш от Спортинг (Лисабон) за второто попадение в мача, пише "Блиц".

Португалия спря серия от три безуспешни теста преди Мондиала. Тимът стартира на Световното срещу Испания, а другите съперници в групата са Мароко и Иран.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА