8 Юни, 2018 14:31 1 162 0

Национал на Англия страдал от депресия

  • роуз-
  • депресия-
  • контузия-
  • неприятности-
  • англия-
  • световно първенство

"Досега не съм разказвал и на родителите си за това", призна Дани Роуз

Национал на Англия страдал от депресия - 1
Снимка: БТА/АР

Една от звездите на английския национален отбор по футбол Дани Роуз направи шокираща изповед дни преди световното първенство, което ще се проведе в Русия от 14 юни до 15 юли.

27-годишният защитник на Тотнъм призна, че е изпаднал в депресия заради дълготрайната си контузия на коляното. Към това се добавят самоубийството на чичо му и расистки обиди към майка му в неговия роден град Донкастър. И дори това не било всичко, пише "Блиц". „Тогава дойде някой вкъщи и удари моя брат директно в лицето“, разказва английският национал.

След това Роуз отишъл на психолог, който диагностицирал депресивното състояние на футболиста. „Досега никой не знаеше за това. Не съм разказвал и на родителите си, а те вероятно ще бъдат ядосани, когато го прочетат“, допълва бранителят.

„Нито исках да играя футбол, нито да ходя на рехабилитация. Не знам вече колко хапчета съм взел и колко спринцовки съм получил, за да се опитам отново да бъда във форма за Тотнъм“, продължава защитникът, който записа едва 17 участия за „шпорите“ през сезона заради тежката травма в коляното.

Въпреки всичко селекционерът на „трите лъва“ Гарет Саутгейт го включи в състава за световното първенство, а Роуз му е изключително благодарен. „Англия беше моето спасение. Не е достатъчно само да благодаря на треньора и медицинския щаб“, завършва Дани Роуз.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА