Last news in Fakti

10 Юни, 2018 09:42 1 209 0

Франция отърва загуба преди старта на Мондиала (ВИДЕО)

  • франция-
  • сащ-
  • мондиал-
  • загуба-
  • футбол

Мбапе спаси "петлите", Жиру се размина с тежка травма

САЩ бе на минути от голямата изненада в днешните контроли преди Мондиала в Русия и завърши при 1:1 с един от фаворитите - Франция.

Джулиън Грийн изведе американците в 44-ата минута, възползвайки се от грешка на Сидибе, но Килиън Мбапе изравни в 79-ата, оставайки сам на точката за изпълнение на дузпа между шестима бранители, пише "Блиц".

Двубоят бе прекъснат за кратко в 56-ата минута след сблъсък на Матю Миазга с Оливие Жиру заради кръв по главата на бранителя.

Франция стартира участието си на Световното на 16 юни от 13:00 часа срещу Австралия, докато САЩ ще гледа турнира по телевизията, тъй като не се класира.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА