11 Юни, 2018 18:57 615 0

Турски гранд иска Каранга

  • каранга-
  • фенербахче-
  • скаути-
  • оферта-
  • трансфер-
  • цска

Фенербахче пратиха скаути, които са останали очаровани от нападателя на ЦСКА

Турският гранд Фенербахче е поредният голям клуб, който проявява сериозен интерес към звездата на ЦСКА Фернандо Каранга. Скаути на един от най-популярните клубове в южната ни съседка вече са тръгнали по петите на бразилския таран, който направи фантастичен сезон с червената фланелка, разкриват медии от Турция. Както е известно, към голмайстора на „червените“ заявен интерес има от страна на бразилския Коринтианс и от финалиста за Лига Европа Олимпик (Марсилия).

Трансферният пазар в Турция отваря днес и “канарчетата” ще се опитат да бъдат много активни на пазара, за да покачат акциите си в първенството и евротурнирите.

Освен Каранга, във Фенербахче гледат и мароканския национал Аюб ел Кааби. В момента 24-годишният нападател е футболист на Ренесанс Беркан в родината си, където преминава миналото лято от Расинг Казабланка. Аюб дебютира за Мароко в началото на тази година, а сега е и в отбора за световното първенство в Русия. Той беше една от трансферните цели на напусналия треньор на Лудогорец Димитър Димитров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА