Last news in Fakti

10 Август, 2018 14:13 1 243 1

Григор излиза на четвъртфинал срещу Кевин Андерсън

  • кевин андерсън-
  • григор димитров-
  • гришо-
  • тенис-
  • rogers cup-
  • мастърс
Григор излиза на четвъртфинал срещу Кевин Андерсън - 1
Снимка: БТА/AP

Феновете на Григор Димитров ще могат да наблюдават изявите на своя любимец в Канада в удобно време. Българинът ще се изправи срещу Кевин Андерсън в мач от 1/4-финалите на Мастърс в Торонто, а двубоят ще започне не по-рано от 19:30 часа българско време днес. Двубоят ще бъде предаван по MAX SPORT 1.

Хасковлията достигна до четвъртфиналите, след като елиминира Фернандо Вердаско и Франсис Тиафо. Андерсън пък отстрани последователно Евгений Донской и Иля Ивашка.

Димитров се е изправял срещу тенисиста от ЮАР седем пъти, в 6 от които излиза победител. Единствената му загуба от Андерсън е през 2012 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 bkxe nmcxe

    0 0 Отговор
    Пфу тоя връзките на обувките си не може да върже излизал бил и за какво да стане пак за резил ли? По добре да си стои там и при оная баба и да не се прави повече на тенесист, че виждаме колко го бива. А то и при бабата не се знае как се справя май и там куцат нещата, че нещо все я гледаме сама тук и там по разни курорти. Май само се прави на пейбой. Ако и там работата е такава значи е много зле. То фасони всеки може да показва.