10 Август, 2018 14:48 1 096 0

Специалния: Погба остава и е готов за битка

  • жозе моуриньо-
  • пол погба-
  • манчестър юнайтед

В последните дни се появи информация, че 25-годишният французин иска да премине в Барселона

Специалния: Погба остава и е готов за битка - 1
Снимки: БТА/АР

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че халфът Пол Погба е щастлив и е готов да помага на съотборниците си и на тима.

В последните дни се появи информация, че 25-годишният французин иска да премине в Барселона и дори е провел срещи с ръководството на двата клуба, но Специалния увери, че в тези слухове няма нищо вярно.

"По мое мнение Погба се прибра щастлив в понеделник и пълен с желание за работа. Той се представи чудесно в тренировките в понеделник, вторник и сряда. Работната му етика показва, че той е доволен и дори няма смисъл да говоря с него дали иска да остане", заяви португалецът.

Специалния: Погба остава и е готов за битка

Манчестър Юнайтед открива новия сезон във Висшата лига с мач срещу Лестър, но по всяка вероятност Погба няма да бъде включен в състава за двубоя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА