Last news in Fakti

21 Август, 2018 15:28 1 507 2

Да вкараш 9 гола за половин час (ВИДЕО)

  • шаншан-
  • китай-
  • голове-
  • таджикистан

Ванг Шаншан се разписа многократно за победата на Китай над Таджикистан с 16:0

Китайката Ванг Шаншан предизвика истински фурор по време на мач от Азиатските игри в Индонезия. 28-годишната футболистка смая всички с невероятно постижение, вкарвайки 9 гола (64, 73, 81, 83, 87, 88, 91, 92 и 93) за по-малко от половин час при повече от убедителния успех на Китай срещу Таджикистан с 16:0. Това бе 99-о участие за китайката с екипа на родината ѝ.

Седем от деветте си гола Шаншан реализира в рамките на само 13 минути, като три от тях бяха в добавеното време. Последните пет от тези попадения пък бяха вкарани за шест минути, което на практика означава по гол на всяка минута и 10 секунди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чудо

    1 0 Отговор
    това е екзотика . няма женски футбол
  • 2 Гоуст

    1 0 Отговор
    Да водиш с двуцифрен резултат в 90+ минута и да тичат като луд, с топка в ръка, обратно към центъра с цел да подновиш играта възможно най-бързо... това не е нормално. Е нормално е, ако си нагласил срещата, а в Азия е съвсем нормално, дори и на национално ниво