Last news in Fakti

5 Септември, 2018 13:58 973 3

Гризман вярва, че ще вземе "Златната топка"

  • гризман-
  • златна топка-
  • световна купа-
  • номинации-
  • гласуване-
  • франция

"През 2016-а загубих два финала и бях сред тримата най-добри, сега спечелих три финала", заяви нападателят

Голмайсторът на Франция и Атлетико Мадрид Антоан Гризман вярва, че тази година може да триумфира с най-желания индивидуален трофей - “Златната топка”. Топстрелецът остана извън тройката за наградите The Best FIFA и не скри изненадата си. “Странно е и за мен е жалко. Това е трофей на ФИФА, нали? А Световното първенство се организира от ФИФА. Спечелихме Мондиала и няма нито един французин сред финалистите. Избори са, но е изненадващо, че няма нито един световен шампион”, заяви Гризман в интервю за френския L’Equipe.

“Мисля, че това е най-успешната година в кариерата ми. Има сезони, в които вкарвам повече, но на ниво купи тази година ми е най-добра. Мисля, че този път съм по-близо до “Златната топка”. Това е много престижно отличие за всеки футболист. Няма по-високо признание. Има и други призове, но не е същото”, сподели той.

На въпрос дали би било несправедливо, ако не получи “Златната топка”, Антоан отговори: “Няма да е несправедливо, но бих попитал какво повече трябва да направя. Спечелих трофеи, бях важен играч в решаващите моменти. Аз обаче не гласувам”.

На въпрос кои са неговите петима номинирани за “Златната топка”, Гризман каза: “Боже мили, какъв проблем! Погба, защото е красив. Не, трудно е да избера петима кандидати”. “Ако сравнявам 2016 година и настоящата, мисля, че трябва да съм сред тримата номинирани. През 2016-а загубих два финала и бях сред тримата най-добри, сега спечелих три финала”, заяви още той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кико

    2 1 Отговор
    Кой е Гризман?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ежко бежко

    1 0 Отговор
    Антоан Гризман е добър футболист !Има заложбите,защо не!