8 Септември, 2018 14:30 885 0

Сари: В Англия всеки мач е парти

  • сари-
  • челси-
  • треньор-
  • атмосфера-
  • парти-
  • висша лига

Наставникът на Челси е впечатлен от Висшата лига

Новият мениджър на Челси Маурицио Сари вече има първи впечатления от футбола в Англия. Под негово ръководство "сините" започнаха сезона отлично и записаха 4 поредни победи. Наставникът заяви, че в Премиър лийг всеки мач е голямо парти, като разкри още интересни подробности за адаптацията си.

"Знам малко за отборите, с които се срещаме и за техните играчи. Затова в началото ми бе трудно да се ориентирам в обстановката. Тук всичко е много различно. Всеки мач е голямо парти. Удоволствие е да пристигнеш на стадиона и да видиш хора с различни фланелки да пият бира заедно. Подписвам автографи за феновете на противника преди и след мач. В същото време двубоите са много оспорвани и изпълнени с интензивни физически сблъсъци по терена. Английският футбол е много различен от италианския. Тук се играе на невероятни стадиони", заяви Сари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА