9 Септември, 2018 10:25 2 459 3

Треньорът на Серина: Подсказвах й!

  • треньор-
  • уилямс-
  • подсказване-
  • наказание-
  • финал-
  • us open-
  • муратоглу

Патрик Муратоглу призна, че е давал указания на американката

Треньорът на Серина Уилямс и бивш такъв на Григор Димитров – Патрик Муратоглу, призна, че е давал сигнали на американската тенисистка по време на женския финал на US Open срещу Наоми Осака. Заради действията на своя наставник Уилямс беше санкционирана от съдията първо с наказателна точка, а след това и цял гейм. Това предизвика американката, която направи скандал със съдията на стола Карлос Рамос и го нарече лъжец и крадец.

„Аз не мамя. По-добре да загубя... Просто искам да знаеш! Искам да ми се извиниш. Никога през живота си не съм лъгала. Имам дъщеря и държа на честността. Никога не съм мамила“, крещеше бясната Серина.

След мача Патрик Муратоглу разкри, че е давал наставления на Уилямс, но това е често срещано в тениса. Дори треньорът на Наоми Осака, която спечели US Open – Саша Байин е давал указания на японката.

„Честен съм! Подсказвах на Серина. Не мисля обаче, че тя видя сигналите ми. Саша също даваше указания на Наоми Осака. Всички треньори го правят, но не са били наказвани. Мисля, че решението на съдията беше прекалено“, коментира бившият треньор на Григор Димитров.

След признанието на Патрик Муратоглу американската тенисистка се държа доста странно на пресконференцията и се опита да отрече неговите думи.

"Не знам за какво говори. Ние нямаме сигнали. Не мога да разбера защо би казал подобно нещо. Аз не съм получавала съвети от него по време на мача. Казах на съдията на стола, че е крадец, защото ми отне точка и ме обвини в измама. Бих загубила, отколкото да играя нечестно", обяви Серина.

"Нека отдадем заслуженото на победителката. Наоми Осака игра отлично. Поздравления! ", допълни просълзената Уилямс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    17 0 Отговор
    с тоя скандал серина се опита да отнеме радоста на Осака! три пъти беше виновна, и три пъти съдията я наказа, и то правилно! Осака направо я смаза, а серина не можа да го преглътне и признае че, едно 20 годишно момиче я победи! съдията не е виновен, просто нито серина, нито винъс отдавна не са за големия тенис, но не искат да го признаят! жалко че асоциацията толерира такива своеволия на бивши "величия", но какво ли не се прави за пари! аз се радвам за Осака, детето игра, победи по всички правила, а серина нека си пищи колкото иска!
  • 2 Велчев

    14 0 Отговор
    Бе Осака я отнесе като куцо пиле домат и наистина е тежко Серина да си признае.
  • 3 Биде

    2 0 Отговор
    А не е ли под- добре да й подскаже как малко да заприлича и на жена???!!!