Last news in Fakti

11 Септември, 2018 10:28 1 514 0

Мъри и Казахстан пак се издъниха

  • казахстан-
  • андора-
  • мъри-
  • стоилов-
  • лига на нациите

Възпитаниците на Стоилов остават на дъното в групата

Воденият от Станимир Стоилов национален тим на Казахстан се издъни и завърши 1:1 при визитата си на Андора в среща от втория кръг на група 1 в Лига “D” на новия турнир на УЕФА - Лига на нациите.

В първия си мач казахстанците бяха загубили с 0:2 от Грузия, а в Андора поведоха с гол на Логвиненко (68) с глава. Мужиков си изкара втори жълт картон в 76-ата минута и остави гостите с човек по-малко, а Андора се възползва от числения си превес на терена и изравни чрез Жорди Алаес (86) след грешка в отбраната на Казахстан.

Така андорците спечелиха втора точка, след като в първия кръг бяха завършили 0:0 като гости на Латвия. Възпитаниците на Мъри Стоилов остават на дъното в групата след първата си спечелена точка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА