29 Октомври, 2018 10:27 742 1

Манчестър Юнайтед се измъчи с Евертън, но победи

  • марсиал-
  • погба-
  • евертън-
  • манчестър юнайтед

"Червените дяволи" стигнаха до успеха с 2:1

Манчестър Юнайтед надви у дома Евертън с 2:1 в среща от десетия кръг на английската Висша лига и мръдна с две позиции напред във временното класиране, задминавайки съперника си.

Домакините доминираха през първата част и получиха право да изпълнят дузпа в 27-ата минута, когато първоначално Пол Погба пропусна от бялата точка, но при добавката се разписа за 1:0. До края на полувремето „карамелите“ не успяха да отвърнат на удара.

Малко след почивката в 49-ата минута Антони Марсиал удвои аванса на Юнайтед с красив гол след асистенция на Погба. Гостите от Ливърпул обаче не се предадоха и намалиха в 77-ата минута чрез Гилфи Сигурдсон от дузпа. Последваха напрегнати минути за домакините, които в добавеното време пропуснаха да вкарат трети гол, след като Марсиал излезе сам срещу Пикфорд и не успя да го преодолее.

След петия си успех за сезона Манчестър Юнайтед се изкачи на осмата позиция със 17 точки, измествайки от нея Евертън, който вече е девети със своите 15 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    0 0 Отговор
    С измислен наказателен удар.