30 Октомври, 2018 11:01 925 2

Интер удари Лацио насред Рим. Икарди пак блести (СНИМКИ)

  • интер-
  • мауро икарди

Нерадзурите излязоха на 2-ро място в класирането с 22 точки

Интер удари Лацио насред Рим. Икарди пак блести (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Мауро Икарди вкара два гола за успеха на Интер с 3:0 над Лацио. След тази среща от 10-ия кръг в Серия А "нерадзурите" излязоха на 2-о място в класирането с 22 точки. Толкова има и Наполи, който е трети с по-лоша голова разлика, а начело е Ювентус с 28.

Интер нанесе удар още в първия половин час, като Икарди откри резултата в 28-ата минута. Матиас Весино отклони с глава пас на Политано и аржентинският таран беше безпогрешен. Интер продължи да контролира събитията на терена и четири минути преди края на първото полувреме Марсело Брозович вкара за 2:0, след като се разписа с отсечен удар извън границата на наказателното поле.

Лацио вдигна глава към вратата на гостите чак през второто полувреме, а първата реална намеса на вратаря Ханданович беше при изпълнението на свободен удар от резервата Данило Каталди. След това вече атаките към словенския страж се заредиха и той трябваше да спасява мрежата при ударите на Чиро Имобиле, Марушич и Кореа.

Интер удари Лацио насред Рим. Икарди пак блести (СНИМКИ)

Интер удари Лацио насред Рим. Икарди пак блести (СНИМКИ)

В 70-ата минута Икарди реши мача със своето второ попадение и 6-о от началото на първенството, след като получи топката от Борха Валеро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маурито

    1 1 Отговор
    Мачкайте, животни!
  • 2 abv

    0 0 Отговор
    Браво