2 Ноември, 2018 14:24 3 799 14

Кобрата: Имаше цигански номера от Фюри

  • кубрат пулев-
  • бокс-
  • кобрата-
  • хюи фюри-
  • цигански номера-
  • допинг

Пулев разкри, че е имало номера преди и след мача

Кобрата: Имаше цигански номера от Фюри - 1
Снимка: БТА

Българският боксьор Кубрат Пулев даде интервю за британското издание Boxingforall, в което разкри какви неспортсменски удари е получил извън ринга от Хюи Фюри и неговия щаб. Кобрата е получил обвинения от екипа на съперника и след допинг контрола - че е манипулирал пробата си. Той описа това като „цигански номера”.

„През цялата седмица преди мача, по време на боя, както и след него, те не спряха да играят мръсно и евтино. Опитах се да запазя добрия тон. Изпълних всички изисквания по договора, дори повече. Дадох им повече билети, дори от написаното в контракта. Например, аз получих само два билета от Кличко за световната титла. Само два билета. Сложихме всички гости на Фюри, близо до неговия ъгъл”, коментира Кубрат Пулев.

„По време на официалния кантар, те ме обидиха по неясна причина, търсеха конфронтация и едва успях да спра хората от екипа си, за да се избегнат грозните сцени”, каза българският боксьор, предаде „Гонг“. „В деня на мача хора от неговия щаб влязоха в моята съблекалня, докато се подготвях и загрявах. Те стояха там през цялото време и си мислеха, че тяхното присъствие ще ме изнерви или смути. Съжалих ги, те не знаят, че съм като желязо и тези евтини номера не ми действат”, добави той.

„Циганските номера не спряха дори и след победата. По време на допинг контрола. Само защото лекарите, които направиха процедурата, говореха български и поискаха след края на допинг контрола снимка с мен, от щаба на Фюри ме обвиниха в манипулация на пробата, както и че съм извикал свои хора за теста”, сподели още Кобрата. След тези обвинения Кубрат Пулев е предложил на своя опонент да дадат нови проби, в някоя от столичните болници. „Бях готов дори да им дам кръв за тест, за да я изследват с тях в Англия. Предложих им да вземат кръв, за да си имат за спомен от силната ми българска кръв. Разбира се, те отказаха”, заяви Пулев.

„Ако трябва да обобщя – обичайните цигански номера, малки и мръсни игри, и много, много евтино поведение. Все пак в неговия щаб имаше и приятни хора, не всички бяха евтини”, разказа Кобрата. Кубрат Пулев се обърна към феновете във Великобритания: „Хора, бъдете здрави и щастливи. Продължавайте да обичате и да подкрепяте бокса. Боксът има страхотни традиции във Великобритания. И кой знае? Един ден може да се бия в Англия, пред английска публика, защото британците са готини и подобен мач ще ме зарадва много”, завърши българинът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ЛЕЛЕ

    10 22 Отговор
    малко тези изказвания на нашия еродирал боец ми мириши на самоизтъкване.
    Местя го в другия крачол бясно
  • 3 2322134

    11 3 Отговор
    Прави весело, не може да му се отрече :)
  • 4 Тоя с Ху.

    25 5 Отговор

    До коментар #1 от "Додомедово":

    Стига глупости , стига омраза и простотия бе неграмотници и комплексари , бъдете хора бе и българи най вече , срам ме е от вас и от всички българомразци с българска кръв във вените , радвайте се на всяка българска победа бе

    Коментиран от #5

  • 5 KROMAZON

    10 4 Отговор

    До коментар #4 от "Тоя с Ху.":

    Принципно си прав, но постъпката на Кубрат на мача с Кличко си беше цигания...спор няма....иначе се радвам на всяка наша победа..дано му се получи на Кубрат с/у Джошуа..
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Миро

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "Додомедово":

    Абе, не мога да се съглася с теб! Кубрат беше доста подготвен, но му липсваха подобни двубои и опит срещу силни противници, който да му помогне да изравни играта спрямо Кличко. Скован беше, не очакваше оръдейните снаряди на украинеца, които си влизаха без проблем. Не помните ли, че Кличко също се притесни на няколко пъти, но Кубрат не е свикнал. Антъни Джошуа пък е имал спаринги с Кличко, познавал го е лично и отблизо, провел е десетки срещи на високо ниво. В това е огромната разлика. Аз бях за украинеца тогава, но ако Пулев беше спечелил сигурно щях да почерпя маса народ. Радвайте се да има български бокс и да слушаме по западните радиостанции и телевизии български имена. Това ще означава, че държавата ни не е загинала и още има хляб в нея.

    Коментиран от #14

  • 8 ЦСКА умре

    1 3 Отговор

    До коментар #6 от "Borislav Popov":

    А как тогава ще коментираш съдийските победи на Хърватия на световното в Русия? Реалните група на Група 4 е съставена от Аржентина, Исландия, Индия и Гърция.

    Коментиран от #9

  • 9 ЦСКА умре

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "ЦСКА умре":

    Реалната*
  • 10 Дедо1

    8 2 Отговор
    Колко от вас са постигнали и половината от това което е постигнал Кобрата?????????????? Жестоко е да си цвете сред бурени..........
  • 11 Джонката

    1 9 Отговор
    Смокче ако трябва ще дам 1000 паунда ама ще гледам как Джошуа ще те прегази като експрес влак при Кличко беше късметлия защото се изнерви и те накаултира бързо ама от тоя няма да се оттървеш така лесно.
  • 12 ГАЛЕВ

    1 2 Отговор
    циганина вика на циганина защо правиш цигански номера-смешник наркоман
  • 13 vankata

    0 1 Отговор
    Кубрате, вместо да му даваш на тоя британец силна българска кръв, дай му направо спе..ма за да я сложи на циганката.
  • 14 Варна

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Миро":

    Държавата е загинала отдавна, но народът не е! Ако държавата беше жива, Кубрат нямаше да ходи да тренира в Германия