2 Ноември, 2018 18:41 1 046 6

Шефът на съдиите: Имаше дузпа за Левски

  • левски-
  • футбол-
  • дузпа

Декларацията на клуба обаче е несериозна, смята Йордан Сталев

Председателят на Съдийската комисия към БФС Йордан Сталев призна, че Ивайло Стоянов е трябвало да отсъди дузпа за Левски в мача за Купата на България срещу Черно море, съобщи topsport.bg

Ето какво каза Сталев на специална пресконференция днес:

"Наказателен удар за Левски срещу Черно море има. Ивайло Стоянов трябваше да отсъди такъв и това е причината да бъде изваден е от нарядите за следващия кръг, макар че предварително бе предвиден в него.

Решението за колко време ще е на Съдийската комисия, не смятам за необходимо да го споделям, вие сами ще видите.

Декларацията на Левски е несериозна и считам, че отпадането на отбора е тяхна вина. Някой от съдиите ли им е виновен за това, че водеха до 92-ата минута, или че не си вкараха дузпите.

Съдийската комисия е доволна от представянето на съдиите, до този момент. На комисията не е нужно определени отбори да пускат жалби, за да бъдат наказани определени съдии. За тези 13 кръга има само две официални жалби", заяви Сталев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски във А окръжна

    4 11 Отговор
    То и в много други мачове имаше дузпи които не ги свириха за ЦСКА и даже в последния мач между гранда ЦСКА и посредствения Луефски имаше дузпа за ЦСКА ама не я свири съдията!!

    Коментиран от #2

  • 2 ЦСКА умре

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "Левски във А окръжна":

    То и имаше дузпи СРЕЩУ Чорбаспор, които СЪДИИТЕ НЕ отсъждат, даже между Левски и Чорбаспор имаше, но НЕ я отсъди!
  • 3 Коча

    4 6 Отговор
    Защо не коментирате изказването коректно Х.Борисов.За Левски е имало дузпа но преди това е имало такава и за ЦСКА в мача между двата отбора.Говедата плачат само когато ги ощетят ,а когато е срещу тях казват така е преценил съдията.Мизерници.

    Коментиран от #4

  • 4 ЦСКА умре

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Коча":

    Ама преди година Каранга вкара с ръка, преди спечеленото вечно дерби. Прасетата циврят само когато ги ощетят, а когато ги подпират викат така е преценил съдията. Ганчев Тире Лудината, аре Закривай!
  • 5 Jek

    0 5 Отговор
    Вече мачовете на ПФК Уефски ще почват от точката за изпълнение на дузпи. Бият Уефски една дузпа и готово.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.